Profesjonell vindusvask for skinnende rene vinduer

vindusvask og vinduspuss

Nøkkelen til vår suksess ligger i vår profesjonelle og motiverte arbeidsinnstilling, kombinert med vår gode kundeservice og etterarbeid.

Spesialister på periodisk vindusvask og vinduspuss i områder rundt Bergen.

BCF Vindusvask til byr én tjeneste, og det er profesjonell vindusvask og vinduspuss. Vi tilbyr rene vinduer til alle årstider og arbeidet er tilpasset kundenes behov. Vi kan vaske kun innsiden, kun utside eller begge deler, og vi kan tilby de samme gode tilbudene til både privatkunder og firmakunder.

Med over 14 års erfaring i bransjen, har vi opparbeidet en god og solid kompetanse innen vindusvask og vinduspuss. Sjekk våre referanser.

Vi vasker vinduene dine ukentlig, mådentlig, eller hvert kvartal.

Vinduer i høyden?

Høye bygninger og mange vinduer krever godt utstyr. Vi disponerer kompetansebevis for personløfter, klasse A, B og C. Dette gjør det mulig for oss å arbeide konsentrert og sikkert i høyden for å nå vinduene helt i toppen. Dette gjør hele arbeidet raskt, effektivt og nøyaktig.

Konkurransedyktige priser

Ettersom vi kun driver med vindusvask og vinduspuss, gir det deg som kunde mange fordeler. Vi er blant annet ekstremt konskuransedyktige på pris. Og vi kan tilby rabatter til eksisterende faste kunder som anbefaler oss videre til andre, som også blir faste kunder. Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale hvis du har flere spørsmål.